Hakkımda

Fotoğrafım
duyduğunuz her şey yanlış!biz sadece arkadaşız..

26 Aralık 2008 Cuma

santimantal manifesto....

gözlerine bir intihar süsü takıp kaçtığın geceler.. zor geceler, seni onlara emanet ettim. sen boşluğunu bana bırakıp gittin, tüm vaktimi onu doldurmaya harcıyorum şimdi.farkında mısın bilmem sebepsiz düşmanız birbirimize. elimi uzatsam düşürmiyim sence uçurum? bilirsin aşk bu her sesi tek bir hecelik küfre çeviren. göt gibi! sarı bir bahardı bana verdiğin tüm yapraklarını döktü.. haberin olsun diye söylüyorum hepsini yedim. oturdum yedim....
bir duş aldım sonra.. sonra gök kuşağının altından geçmişim öyle söyledi luna. ansızın aynaya baktım. tek hecelik bi küfür ettim kendime. sustum! odaya sinen terli süt kokusu. hangi ineğin memelerine emanet ettik acaba düşlerimizi. şimdi kim sağıyor onları? kadınlar geceleri vampire dönüşürler. gündüzleri müzik kutusuna. bunu da bil aklında bulunsun işine yarar bir ara.
sen gittin yerine acayip bir hece oturdu. yan komşunun bebeği düştü daha doğmadan! bakkanlın yakışıklı oğlu gizli bir eşcinsel. tanrı havvayı affetti, adem sonsuz ateşlerde. çingeneler sakız çinemeyi bıraktı, soylular avangard takılmakta. meğer tüm dünyanın düzeni senmişsin. sende tuttun gittin. tebrik ederim!

3 yorum:

  1. ve ateş havvayı eğittiği gibi ademi yakıyor şimdi, vassaf derki ne anlamı var ki cennetin cehennem olmayınca, kuşkusuz öyle, hayat acı veriyor yanmayınca.

    hayat sahiden yanlızlık demekmiş, ayrılık olmasa ne anlamı kalır beraber olmanın. sen sakın özleme geçmiş-i hayatı, düzenlerde yıkılmak içindir.

    çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. kumadam özledim....

    YanıtlaSil
  3. gözlerine bir intihar süsü takıp kaçtığın geceler...

    Başlarken sürükleyen bir yazı...Başlarken,herşeyi özetleyen bir hayat.

    Çok güzel canım çok;)

    H.H.G

    YanıtlaSil