Hakkımda

Fotoğrafım
duyduğunuz her şey yanlış!biz sadece arkadaşız..

17 Aralık 2008 Çarşamba

siz öyle bir kadınsınız işte anlasanıza...


Küçücük bir beynim vardı zaten onu da bir dilim kızarmış ekmek ve bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynirle yedim geçen gün. Günümüz modası sıska kızlara özeniyorum. Beni taşıyacak bir ayakkabı topuğu olmalı yer yüzünde.
Ve tabii benimde kasıklarım ağrıyor sevgilimi çok sevdiğim geceler. Bilirsiniz. Herkes bilir. Sevişmenin an meselesi olduğu anlar vardır. Tıpkı bir erkeğin yenildiği ve bunu kabul ettiği geceler olduğu gibi. Aslında bu kadınların tarzıdır. Aslında bu işler tamamen tarz meselesidir.
Barok anlar içinde ya coşkudan, ya hazdan ya da tamamen ikisinin bir araya gelip yarattığı acıdan dolayı atılan çığlıklar.
Kadınlar asla affetmez. Acı anlaşılmaz. Ve aşağılanmak büyük bir mesele değildir cumartesi geceleri. Bir dua kadar yakınken cennet, adalet yok demek çok yerinde bir cümle olur doğrusu. Kendini adadığı yalanlara inat oturup her gece dua ettiği zamanları vardır kadınların. Ve kadınların, kadıncıkları vardır biçimsiz. Affedilmeyi bekleyen günahları. Averaj farkıyla yenilen aşkları. Sevgilim bu gece beni öpmeyi unutma. Belki yarın uyanamayacağımız kadar soğuk olur hayat.

1 yorum: