Hakkımda

Fotoğrafım
duyduğunuz her şey yanlış!biz sadece arkadaşız..

12 Mayıs 2011 Perşembe

BU, SEBASTİYAN’IN EŞCİNSEL GÖTÜNÜN HİKAYESİDİR.




Sebastiyan kendi götüne düşman bir adamdı. Büyük ve eşcinsel götü canını o kadar sıkıyordu ki bir sabah uyandı ve götünü kesmeye karar verdi. Sebastiyan da böyle bir kimseydi. Uzun süre çabaladıktan sonra fark etti ki, kişinin kendi götünü kesmesi zordur. Ama istiyordu, o koca, o ahlaksız ve sevimsiz götünden kurtulmak istiyordu.

Sebastiyanlar da yanılır. Fakat geç de olsa zihnindeki eşcinselden, götünü keserek kurtulamayacağını anladı o da.

Anladıktan sonra tabii ki de intihar etmeye karar verdi. Bu iş bizim düşündüğümüzden daha çok canını sıkıyordu çünkü. Sıkılıyordu çünkü olmak istemediği ya da istemediğini sandığı birine dönüşmüştü.

Uzun uzun intiharlar denedi. Beş yüz elli sekiz sayfalık intahar mektupları yazdı. Bu esnada bazı günler götüyle de barıştı. Saçları uzadı, saçlarını kestirdi. Babasından borç aldı, eski karısına nafaka yatırdı. Yeni bir iş buldu, on günde atıldı. Yani zaman geçti. Zaman zaten hep geçerdi. Zaman bu hayattaki en cool şeydi.

Sonuçta beceremedi, gitti kiralık bir katil buldu. Mümkünse kendine karşı en acımasız cinayetten sipariş etti. Parası yoktu, kredi çekti ve istenilen hesaba komplosu için gerekli miktarı yatırdı.

Tüm Anjelicler biraz katildir.

Anjelic part time adam öldüren bir kadındı. Uzun süredir görmezden geldiği güzelliği ilk bakışta dikkat çekmezdi ve zaten kimse de ona o denli uzun süre bakmazdı, onu güzelliği kendini görünmez kılabilmeyi becerebilmişti. Yapabilmişti bunu. Zamanını çile doldurmakla geçirir ve hep ağlardı. Ah, Anjelic neden hep ağlardı? Ve bazen çok gülerdi. Bazenleri.. az ve öz gülerdi. Bipolardı, delinin tekiydi, orospunun önde gidenydi Anjelic. Ve doğrusu bana kalırsa, bu adından bile belliydi.

Hayatındaki her şeyi, hep, part time-dır Anjelic’in. Part time çalışır, part time uyur, part time sevişir ve part time aşklar yaşar. Sebastiyan için biçilmiş kaftan, kefen, kadın, anjelic.

İki başarısız yan yana gelince müthiş başarısızlıklarını beşe katlayabilirler. Anjelic başarısız intihar eğilimliler konusunda oldukça sıkı seminerler verebilecek kadar çok adam öldürmüştür. Aslında tam olarak ne zaman ve neden part time katillik yapmaya başladığını ya da bunun kararnını ne zaman aldığını hatırlamayacak kadar çok para kazanmıştır bu işten. Öyle ki artık gelen işleri o seçmeye başlamış, her türlü işi kabul eden çaylak halini rafa kaldırmıştır.

Ve sebastiyan teklifiyle beraber o kadar yakışıklı gözükmektedir ki Anjelic onu öldürmeye asla hayır diyemez. Ve öte yandan Anjelic daha önce hiç bu denli gerzek bir adamla karşılaşmamıştır. Onun için Sebastiyan’ı öldürmek büyük bir zevk olacaktır. Böyle bir adam, verdiği paraya karşılık tüm hayal gücünüzü talep eder sizden. Beni öyle bir öldür ki tarihe geçeyim der. Öyle bir olsun ki götümden vurulmuşa döneyim.

Anjelic’ler de parayla çalışır.

Onlar da en iyi paranın dilinden anlarlar. Tabii bu zamanla olur. Aç kalarak, karanlıkta oturarak, kumarda kaybederek… Günümüzde en evrensel dil paradır, sonra vücut dili gelir ve peşinden inglizce.

Sonuçta Anjelic , Sebastiyan’ı öldürmeyi kabul eder. Fakat bazen insanlar olmadık anlarda ölürler. Katiller de bu durumdan payına düşeni alır. Hatta katiller de başka bir katil tarafından hunharca öldürülebilirler. Onların dünyası da en az sıradan insanların ki kadar pistir yani. Leş gibi. Merhaba ironi. Sebastiyan’ı götünden vurmaya giderken Canıtın tarafından beyninden vurulan Anjelic, ölürken hiç olmadığı kadar güzel gözükür. Ki yıllardır yapmadığı kadar makyaj yapmıştır, en güzel kıyafetleriyle bitircektir o gerzek uşak parçasının işini. Ama olmaz. Bazen olmaz. Biz buna ava giderken avlanmak deriz. Ve gerçekleri isterseniz, her keskin nişancıdan daha keskin bir nişancı her zaman vardır.

Anjelic’leri Canıtınlar katleder.

İnanılmaz döngü. Alkışlanası.

Canıtınlar kayıplara karışmayı çok iyi bilen eski adamlardan biridir muhtemelen.

Olan hep sebastiyanlara olur. Bir süre daha kabullenemediği götüyle ve onun keyfiyle yaşamak zorunda kalan zavallı, kafası karışık sebastiyanlara.

Vah.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder